Služba zdieľanej mobility

Aikido Akadémia ponúka pre rodičov možnosť využiť službu zdieľanej mobility.

Chceme sa týmto spôsobom priblížiť ku Košičanom, k rodičom, pomôcť s dopravou a efektívne zladiť rodinný život. Svojim environmentálnym postojom chceme demonštrovať uvedomelý prístup a vzťah k prírode, k nášmu mestu a byť vzorom pre ďalšie generácie.

O čo vlastne ide?

V prípade, že vám rodinné alebo pracovné povinnosti nedovoľujú doviezť dieťa na tréning alebo ho vyzdvihnúť po tréningu a zaviesť domov, radi vám s tým pomôžeme.

Ako to funguje?

Najlepšie do 18:00 predchádzajúceho dňa zašlite SMS na telefónne číslo 0949 850 110. My požiadavky zozbierame a naplánujeme si zvoz tak, aby sme vám vyhoveli. Potvrdením bude spätná SMS. Samozrejme, v mimoriadnych situáciách to vieme vyriešiť rýchlejšie a rovnako ochotne.

Pri vyzdvihnutí detí na tréning nám do správy napíšte adresu odkiaľ chcete, aby sme vaše dieťa vyzdvihli. My vám zašleme spätnú potvrdzujúcu správu s časom.

Pri zavezení detí domov použijeme adresu z prihlášky. V prípade, že chcete, aby sme doniesli dieťa na inú adresu, tak nám ju uveďte v správe.

Aikido Akademia Kosice vozovy parkNáš vozový park

1. Nissan Leaf Zero Emission, r. v. 2017, 5-miestny osobný elektromobil (AikiMobil). Využívame ho najmä na prepravu v rámci Košíc.
2. Peugeot 308 SW, r. v. 2009, 7-miestny osobný automobil (AikiBus). Väčšinou ho využívame keď je požiadaviek na prepravu viac alebo na dlhé trasy, semináre, tábory a podujatia mimo Košíc.

Cena

Využívanie služieb zdieľanej mobility je momentálne pre členov AA bezplatné. Automobily nie sú majetkom AA. Polep automobilov a doprava detí je na náklady AA.

Aplikácia

V súčasnosti sa vytvára mobilná aplikácia pre zber a automatické spracovanie požiadaviek pre aikido inteligentnú zdieľanú mobilitu. Táto aplikácia umožní rodičom okrem jednoduchého zasielania požiadaviek aj živé monitorovanie samotnej prepravy.