Aikido maratón

 

S potešením Vás chceme pozvať na výnimočné Aikido podujatie Medzinárodný 24h Aikido Maratón (IAM 2018).

Ide o jedinečnú udalosť vo svete Aikido. Sme hrdí, že sa akcia koná práve u nás na Slovensku, v Košiciach. Náš Aikido maratón sa odohráva počas bežecko-maratónskeho víkendu. Začína 6. októbra o 11:00 a končí v rovnakom čase ako dobehne najrýchlejší bežec do cieľa v nedeľu 7. októbra o 11:00.

Všetkých, Vás i vaše deti, vrelo pozývame. Počas 24-hodinového cvičenia môžte kedykoľvek prísť a kedykoľvek odísť. Telocvičňa sa nachádza blízko centra, hneď vedľa bežeckej trate (cca 50m).

Na webovej stránke WWW.AIKIDO-MARATHON.ORG nájdete informácie o tom, kde a kedy začíname, rozvrh tréningov, informácie o ubytovaní, strave, kontakty, referencie a tiež registračný formulár pre účastníkov.

Rodičia aikiďákov spojte zábavu s koníčkom Vaších detí. Príďte si užiť bielu noc alebo divácky podporiť bežecký maratón, kým vaše ratolesti budú súčasťou Medzinárodného Aikido maratónu. V nedeľu 7. októbra bude tréning venovaný výhradne deťom v čase od 9:20 do 10:55, kedy budete môcť o kúsok ďalej sledovať bežecký maratón. Samozrejme, deti si môžu prísť zacvičiť kedykoľvek počas 24-hodinového Aikido maratónu, a zapojiť sa s dospelákmi do cvičenia, aj keď tréning nebude prispôsobený výhradne im.

Ďakujeme za účasť a podporu.

Ing. Martin FRANKOVIČ, PhD.